Jocuri de Gatit
jocuri


Index - Jocuri Gatit - Hot Dog cu Presedintele
Hot Dog cu Presedintele
Titlu:   Hot Dog cu Presedintele
Jucator: Esti jucatorul numarul 6231
Descriere: Ajuta-l pe Presedinte sa faca hot dog in jocuri de gatit.Aseaza-ti standul cu hot dogi in cartierul Bronx,castiga bani cash si ajungi pe Wall Street.
Esti pregatit de gatit hot dog? Te-ai gandit vreodata ce va face presedintele Americii George W Bush atunci cand nu va mai fi presedinte la Casa Alba? Ei bine,ne-am intrebat si noi si am votat pentru el ca sa-si procure un stand de gatit hot dogi americani,in orasul care nu doarme niciodata, New York.Apasa,trage si lasa mouse-ul pentru a alege,plasa si servi mancare clientilor. Tine minte,trebuie sa astepti pana ce hot dogii,burgerii,ceapa si cartofii sunt gata inainte de a-i servi. Aceste mancaruri pe care le-ai gatit vor straluci atunci cand sunt gata.Nu astepta prea mult,pentru ca apoi ce ai gatit se va arde. Daca o servesti arsa,vei fi penalizat.Apasa de mai multe ori pe mancare pentru a adauga mai multa.Alege banii din cronometru pentru a face loc noilor clienti. Stai cu ochiul pe ceas fiindca ai timp limitat pentru a-ti atinge planul zilnic.Fa-ti clientii fericiti si iti vor da mai multi bani.
 
Sendvisuri delicioase
  Jocuri cu Sendvisuri delicioase     

Prepara Sendvisuri delicioase in jocuri de gatit, cel mai delicios sandwich pe care l-ai realizat vreodata.

Preparate culinare japoneze Sushi
  Jocuri cu Preparate culinare japoneze Sushi     

Realizeaza preparate culinare japoneze Sushi, ca bucatar intr-un restaurant cu mancare japoneza in acest joc din categoria de jocuri cu gatit.

Sendvis de curcan
  Jocuri cu Sendvis de curcan     

Un joc de gatit in care va trebui sa gatesti un sendvis delicios de curcan cu salata si toate cele.

 
Mancare la gratar
  Jocuri Mancare la gratar     

In acest joc de gatit misiunea ta este sa pregatesti mancare delicioasa la gratar. Deci ca sa iti cresti propria afacere servind clientii, trebuie sa-i faci fericiti servindu-le mancare buna.

Cu Reginele in bucatarie
  Jocuri Cu Reginele in bucatarie     

Reginele bucatariei,jocuri de gatit in care va trebui sa mixezi ingredientele in bol, sa coci o prajitura si sa decorezi produsul final.

Paine de casa
  Jocuri Paine de casa     

Paine de casa trebuie sa realizam in acest joc de gatit, prin mixarea fainei cu apa si lapte. Timpul este limitat asa ca trebuie sa fim rapizi.

Gogosi briose
  Jocuri Gogosi briose     

Gogosi briose cu Hello Kitty este un joc de gatit in care trebuie sa prepari gogosi cu briose impreuna cu Hello Kitty.

In restaurantul de 5 stele
  Jocuri In restaurantul de 5 stele     

Gateste cu stil,jocuri gatit.Porneste intr-o aventura culinara de gatit ca niciodata in acest joc gastronomic.