Jocuri de Gatit
Jocuri de Gatit
Total jocuri de gatit: 98
Jocuri jocuri gatit: 183717
Jucate azi: 44
Online: 4 jucatori
Jocuri
Jocuri cu Barbie
Juegos de Mario
La Restaurantul de burgeri - Jocuri Gatit


Jocuri Gatit - Mai multe Jocuri Gatit


La Restaurantul de burgeri - Jocuri Gatit Titlu:  La Restaurantul de burgeri
Jucator: Esti jucatorul 1975
Descrierea jocului La Restaurantul de burgeri: Restaurantul de burgeri,jocuri gatit.Fii gata sa servesti milkshake-uri,hamburgeri,cartofi prajiti pe care i-ai gatit cu grija si adu-ti restaurantul in top.
Ca toate restaurantele,timpul este un factor important in Restaurantul Burger.Clientii tai au rabdarea limitata,si daca mancarurile pe care le-ai gatit prea mult,iti vor aduce pierderi. Prepara comenzile apasand stanga mouse-ului pe ingrediente si aparate. Recomandari: 1.Ai facut o greseala atunci cand ai gatit?Apasa pe gunoi pentru a arunca ce ai gatit gresit. 2.Poti pune comenzile neterminate pe platourile de argint.Mai multe despre La Restaurantul de burgeri! Tocmai ai jucat La Restaurantul de burgeri, acest joc a fost jucat de 1975 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri Gatit.Noi speram ca jocul cu La Restaurantul de burgeri a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe cooking.jocuri100.ro.


Ultimele Jocuri

Carne de vita Mia gatind Ratatouille Cina in parc Inghetata delicioasa roz Barbie Burger Restaurant Clumsy Chef Laundry Dark Chocolate Cake

Author - Contact - Privacy Policy - RSS